Previous slide
Next slide
Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Vragen? Bel of stuur een mail.

(0513) 682266 of verkoop@dekas.nl​

Vragen? Bel of stuur een mail.

(0513) 682266 of verkoop@dekas.nl​

Nationale Fiets Projecten

Werken in een omgeving die zowel ergonomisch verantwoord is als esthetisch aangenaam, is geen luxe meer – het is een noodzaak. De vraag naar een dergelijke werkomgeving neemt toe, en de oplossingen worden steeds innovatiever. Dit is precies waar DEKAS kantoorservice bij Nationale Fiets Projecten (NFP) in Heerenveen een significante impact heeft gemaakt.
Merken in deze inrichting

De uitdaging: een ergonomische en akoestische transformatie

NFP stond voor een aanzienlijke uitdaging: de overstap naar ergonomisch werken combineren met een verbetering van de akoestiek in hun kantoren. Met bijna 40 werkplekken die aangepakt moesten worden, was het duidelijk dat er een doordachte en effectieve oplossing vereist was. DEKAS kantoorservice werd ingeschakeld om deze visie werkelijkheid te maken.

De keuze voor Palmberg: een synthese van functionaliteit en duurzaamheid

Bij de selectie van het juiste meubilair speelde functionaliteit een cruciale rol. De keuze viel op Palmberg, een merk dat bekendstaat om zijn degelijke en betrouwbare meubilair. Uniek aan Palmberg is de mogelijkheid om de poten in te klappen, wat het meubel bijzonder geschikt maakt voor facilitair gebruik. Dit aspect was essentieel voor NFP, gezien de noodzaak voor flexibiliteit en eenvoud bij eventuele toekomstige verhuizingen van afdelingen.

Daarnaast was de milieuvriendelijke productie van Palmberg meubilair een belangrijk pluspunt. Palmberg onderscheidt zich als een van de weinige meubelfabrikanten met het prestigieuze certificeringsniveau LEVEL 3, een bewijs van zijn commitment aan duurzaamheid.

Toegepaste meubelen

Doorgaans direct beschikbaar voor aankoop via onze online winkel

Palmberg elektrisch verstelbaar bureau(1)
Palmberg Crew T

Elektrisch verstelbaar bureau

Fellowes laptopaccessoire

T.b.v. monitorarm

Interstuhl 706 CS

Bureaustoel

De implementatie van ergonomische monitorarmen

De werkplekken werden verder uitgerust met gasgeveerde monitorarmen van het merk Fellowes. Deze zijn speciaal ontworpen om een beeldscherm naast een laptop te plaatsen, op gelijke hoogte. Dit detail, hoewel ogenschijnlijk klein, draagt enorm bij aan het creëren van een ergonomisch verantwoorde werkplek, waarbij werknemers kunnen genieten van optimaal comfort en productiviteit.

Waarom deze aanpak werkt

Wederzijds voordeel: Door te kiezen voor inrichting die zowel ergonomisch als esthetisch voordelig is, investeert NFP in het welzijn van haar medewerkers. Dit leidt tot hogere tevredenheid en productiviteit.

Flexibiliteit: De keuze voor meubilair dat eenvoudig aanpasbaar is, geeft NFP de flexibiliteit om de werkplekken naar behoefte te herconfigureren. Dit is een essentiële eigenschap in de dynamische wereld van vandaag.

Duurzaamheid: Door te investeren in milieuvriendelijk geproduceerd meubilair, toont NFP haar commitment aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Conclusie: een innovatieve stap naar beter werken

De samenwerking tussen Nationale Fiets Projecten Heerenveen en DEKAS Kantoorservice illustreert hoe een doordachte benadering van kantoorinrichting kan leiden tot aanzienlijke verbeteringen in ergonomie en akoestiek. Door te kiezen voor Palmberg meubilair en Fellowes monitorarmen, heeft NFP een werkomgeving gecreëerd die niet alleen productief en comfortabel is, maar ook duurzaam. Dit project dient als een lichtend voorbeeld voor organisaties die streven naar een optimale balans tussen functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid in hun werkruimtes.

Laat ons uw gids zijn in de transitie naar een ergonomischer, productiever en duurzamer kantoor. Bij DEKAS kantoorservice verbinden we innovatie met welzijn, voor werkomgevingen die echt het verschil maken. Bent u klaar voor de volgende stap in uw organisatie?

Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om uw behoeften op het gebied van ergonomie en kantoorinrichting te vervullen.

Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Nieuwsgierig naar wat DEKAS voor jou kan doen?

Je kunt ons naast het contactformulier ook bereiken op (0513) 682266, of via de mail naar verkoop@dekas.nl.

Geheel vrijblijvend

Contactformulier

Geheel vrijblijvend

Contactformulier

Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Nieuwsgierig naar wat DEKAS voor jou kan doen?

Je kunt ons naast het contactformulier ook bereiken op (0513) 682266, of via de mail naar verkoop@dekas.nl.

Dit artikel is (nog) niet beschikbaar in onze webshop

Maar we leveren dit product uiteraard graag! Vul het contactformulier in voor verdere informatie…