Previous slide
Next slide
Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Vragen? Bel of stuur een mail.

(0513) 682266 of verkoop@dekas.nl​

Vragen? Bel of stuur een mail.

(0513) 682266 of verkoop@dekas.nl​

Kunstof Kozijnen Fabriek Heerenveen

In een wereld waar de gezondheid en het welzijn van werknemers steeds meer centraal staan, neemt Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen (KKFH) het voortouw met een revolutionaire benadering van kantoorinrichting. Met een focus op ergonomie, flexibiliteit en kwaliteit, heeft KKFH de standaard voor moderne werkplekken herzien. Ontdek hoe dit snelgroeiende bedrijf niet alleen de productiviteit verhoogt, maar ook bijdraagt aan het welzijn van haar medewerkers door middel van doordachte inrichtingskeuzes.

Merken in deze inrichting

De voordelen van ergonomische zit-sta bureaus en bureaustoelen

KKFH begrijpt dat de gezondheid van medewerkers essentieel is voor het succes van het bedrijf. Daarom is de overgang naar ergonomische zit-sta bureaus in combinatie met comfortabele, goed verstelbare ergonomische bureaustoelen een strategische zet geweest. Maar wat maakt deze keuze zo doeltreffend?

  • Verhoogde Productiviteit: Ergonomische werkplekken verminderen lichamelijke klachten, waardoor werknemers zich beter kunnen concentreren en productiever zijn.
  • Betere Gezondheid: Het afwisselen tussen staan en zitten gedurende de dag stimuleert de bloedsomloop en vermindert het risico op ziektes die samenhangen met een zittende levensstijl.
  • Flexibiliteit: Met verstelbare bureaus en stoelen kan elke werknemer zijn of haar werkplek aanpassen voor optimaal comfort en efficiëntie.
Huislijn: Snelheid en kwaliteit in kantoorinrichting

Geconfronteerd met de noodzaak om snel te groeien, koos KKFH voor meubels van hun eigen Huislijn. Deze lijn stelt hen in staat om binnen een week een compleet kantoor in te richten zonder in te boeten op kwaliteit of ergonomie. De FlexFrame bureaus, die verstelbaar zijn van 65cm tot 130cm, garanderen dat ze geschikt zijn voor zowel kleine als grote medewerkers. Dankzij de geheugenfunctie zijn deze bureaus eenvoudig op de juiste hoogte in te stellen.


Toegepaste meubelen

Doorgaans direct beschikbaar voor aankoop via onze online winkel

Huislijn Flexframe - elektrisch verstelbaar bureau - zit/sta
Huislijn Flexframe

Elektrisch verstelbaar bureau

Huislijn Bridge

Vergadertafel

Comfort en normering: de ideale ergonomische bureaustoel

Naast de bureaus biedt KKFH de Comfort stoel van het huismerk aan. Deze stoel, met synchroontechniek en voldoend aan de (N)EN 1335 normering, staat garant voor ongeëvenaard zitcomfort en aanpassingsvermogen. Bovendien onderstreept de 10 jaar garantie op de stoel de toewijding van KKFH aan kwaliteit en duurzaamheid.

Naar een gezondere en productievere werkomgeving

De implementatie van ergonomische werkplekken door KKFH heeft niet alleen de productiviteit en het welzijn van de medewerkers verbeterd, maar ook de lat hoger gelegd voor kantoorinrichtingen. Door te investeren in kwalitatief hoogwaardige, flexibele en ergonomisch verantwoorde meubels, toont KKFH haar inzet voor de gezondheid en tevredenheid van haar werknemers.

Laat u inspireren door de vooruitstrevende aanpak van KKFH en overweeg hoe ergonomische meubels ook uw werkplek kunnen transformeren. De investering in een gezonde en stimulerende werkomgeving betaalt zich terug in de vorm van gelukkigere, gezondere en meer betrokken medewerkers. Benut vandaag nog de kans om een verschil te maken in uw kantoorruimte!

Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Nieuwsgierig naar wat DEKAS voor jou kan doen?

Je kunt ons naast het contactformulier ook bereiken op (0513) 682266, of via de mail naar verkoop@dekas.nl.

Geheel vrijblijvend

Contactformulier

Geheel vrijblijvend

Contactformulier

Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Nieuwsgierig naar wat DEKAS voor jou kan doen?

Je kunt ons naast het contactformulier ook bereiken op (0513) 682266, of via de mail naar verkoop@dekas.nl.

Dit artikel is (nog) niet beschikbaar in onze webshop

Maar we leveren dit product uiteraard graag! Vul het contactformulier in voor verdere informatie…