Previous slide
Next slide
Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Vragen? Bel of stuur een mail.

(0513) 682266 of verkoop@dekas.nl​

Vragen? Bel of stuur een mail.

(0513) 682266 of verkoop@dekas.nl​

Een transformatie naar ergonomisch werken bij Coolserve

In de hedendaagse werkomgeving is ergonomie geen luxe meer, maar een noodzaak. Het belang van een ergonomische werkplek kan simpelweg niet genoeg benadrukt worden. Het gaat niet alleen om het comfort van de werknemers, maar ook om hun gezondheid, productiviteit en uiteindelijk het succes van het bedrijf. Coolserve, een vooruitstrevend bedrijf, heeft deze belangrijke stap gezet met de hulp van DEKAS kantoorservice, en het resultaat is niets minder dan revolutionair.

Merken in deze inrichting

Uniformiteit en klasse met Palmberg meubilair

De eerste uitdaging was het creëren van een uniforme, maar tevens unieke uitstraling voor alle werkplekken binnen het bedrijf. DEKAS kantoorservice, met hun expertise en oog voor detail, koos voor Palmberg meubilair om deze visie tot leven te brengen. Het directiebureau, vaak het pronkstuk van het kantoor, werd niet overgeslagen. Met een groot blad van 200x120cm en een geïntegreerde modulekast, straalt het directiebureau dezelfde esthetiek uit als de rest van de werkplekken, zonder in te leveren op distinctie en functionaliteit.

De ergonomische werkplek: Een stap verder

Maar ergonomie gaat verder dan alleen het meubilair. DEKAS kantoorservice heeft dit perfect begrepen en daarom zijn de zit-sta-bureaus van Palmberg uitgerust met dubbele monitorarmen van Neomounts. Deze zijn niet alleen instelbaar in hoogte en hoek, maar dankzij de gasveer ook uiterst flexibel. Dit zorgt ervoor dat elke werknemer zijn of haar werkplek kan aanpassen naar persoonlijke behoefte, wat resulteert in een vermindering van lichamelijke klachten en een verhoging van de productiviteit.

Geen kabelspaghetti, maar strakke afwerking

Het streven naar ergonomie en uniformiteit gaat vaak gepaard met uitdagingen, vooral als het gaat om de wirwar van kabels die typisch is voor elke werkplek. DEKAS kantoorservice heeft ook dit aspect aangepakt door een doordacht kabelmanagement systeem te implementeren. PC’s zijn netjes onder het bureau geplaatst met behulp van CPU houders, en kabels zijn weggewerkt, wat bijdraagt aan een opgeruimde en visueel aantrekkelijke werkomgeving.

Comfort en productiviteit hand in hand

Geen ergonomische werkplek is compleet zonder de juiste bureaustoel. DEKAS kantoorservice heeft gekozen voor comfort bureaustoelen die zorgen voor de juiste ondersteuning gedurende de gehele werkdag. Deze stoelen zijn niet alleen comfortabel, maar ook verstelbaar en daardoor geschikt voor elke werknemer. Het resultaat is een werkomgeving waarin comfort en productiviteit hand in hand gaan.

Toegepaste meubelen

Doorgaans direct beschikbaar voor aankoop via onze online winkel

Palmberg elektrisch verstelbaar bureau(1)
Palmberg Crew T

Elektrisch verstelbaar bureau

Palmberg directie module

Bureaukast

Monitorarm
Neomounts duo

Monitorarm

Hero interstuhl bureaustoel
Interstuhl Hero

Bureaustoel

DEKAS Teddy

Vergaderstoel

Conclusie: Een win-win Situatie

De transformatie van Coolserve naar een ergonomisch verantwoorde werkplek is een voorbeeld voor vele bedrijven. Met de hulp van DEKAS kantoorservice is bewezen dat het investeren in ergonomie een investering is in het welzijn van werknemers en de succes van het bedrijf. Het is een win-win situatie waarbij werknemers gelukkiger en gezonder zijn, wat uiteindelijk leidt tot een hogere productiviteit en tevredenheid. Laat Coolserve een inspiratie zijn voor elk bedrijf dat het welzijn van zijn werknemers en het succes van het bedrijf serieus neemt.

Het is tijd om te erkennen dat ergonomisch werken geen trend is, maar een essentiële stap richting een gezondere, productievere toekomst. En met partners zoals DEKAS kantoorservice is deze toekomst binnen handbereik. Is uw bedrijf klaar voor deze revolutionaire transformatie?

Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Nieuwsgierig naar wat DEKAS voor jou kan doen?

Je kunt ons naast het contactformulier ook bereiken op (0513) 682266, of via de mail naar verkoop@dekas.nl.

Geheel vrijblijvend

Contactformulier

Geheel vrijblijvend

Contactformulier

Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Nieuwsgierig naar wat DEKAS voor jou kan doen?

Je kunt ons naast het contactformulier ook bereiken op (0513) 682266, of via de mail naar verkoop@dekas.nl.

palmberg-akoestisch-paneel

Dit artikel is (nog) niet beschikbaar in onze webshop

Maar we leveren dit product uiteraard graag! Vul het contactformulier in voor verdere informatie…