Gratis proefplaatsing

Probeer het zelf!

DEKAS nodigt je uit om onze ergonomische producten zelf te ervaren. Werk je op de HR-, Facilitaire of IT-afdeling en overweeg je ergonomische verbeteringen voor jouw organisatie? Met onze proefplaatsing bieden wij je de perfecte kans!

Je krijgt de mogelijkheid om diverse ergonomische producten, zoals een elektrisch verstelbaar bureau, een comfortabele bureaustoel, een dynamische kruk, of andere ergonomische hulpmiddelen, geheel vrijblijvend uit te proberen. Deze proefperiode biedt je de unieke kans om zonder verplichtingen de voordelen van onze producten te ervaren. Mocht je binnen de proefperiode toch besluiten dat het product niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, dan kun je het zonder problemen aan ons retourneren (in de regio halen we het natuurlijk bij je op).

Voor vragen over de proefplaatsing of voor advies over onze producten, staan we altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

* Let op: Voor een volledige retournering is het noodzakelijk dat de producten in hun originele staat en verpakking aan ons teruggestuurd worden. Houd er rekening mee dat verzendkosten voor het retourneren niet worden vergoed.

Per organisatie kan DEKAS één werkplek ter proefplaatsing aanbieden.

Het proefplaatsen van onze producten is hoofdzakelijk bedoeld voor onze ‘regioklanten’. In sommige gevallen kunnen we een uitzondering maken.

Geheel vrijblijvend

Proefplaatsing aanvragen

naam_afbeelding