Vragen? Bel of stuur een mail.

(0513) 682266 of verkoop@dekas.nl​

Vragen? Bel of stuur een mail.

(0513) 682266 of verkoop@dekas.nl​

De drive van onze Huislijn

Stel je voor dat je werkplek niet alleen functioneel is, maar ook inspirerend, comfortabel en volledig afgestemd op jouw behoeften. Dat is precies waar Huislijn kantoormeubelen voor staat. Met een passie voor het ontwerpen en produceren van project- en designmeubilair, zet Huislijn de standaard voor een optimale werkomgeving in de office- en hospitalitybranche. Lees verder en laat je inspireren door wat Huislijn voor jouw werkplek kan betekenen!

Select Item
Werken
Werken
Werken
Werken

Prijs & kwaliteit

Kwaliteit hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Onze Huislijn bewijst dat met een perfecte balans tussen hoogwaardige kwaliteit en een competitieve prijsstelling. Onze collecties zijn onderscheidend en speciaal ontworpen met jouw behoeften in gedachten. Laat je verrassen door de mogelijkheden en maak van je werkplek een plaats waar je écht wilt zijn.

Laat onze Huislijn jouw werkplek transformeren

Ben je klaar om je werkplek naar een hoger niveau te tillen? Met onze Huislijn kan dat. Wij begeleiden je naar een werkomgeving waar je je prettig voelt, waar communicatie en ontspanning hand in hand gaan, en waar je uiteindelijk efficiënter kunt werken. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Geef je werkplek de upgrade die het verdient. Kies voor onze Huislijn en ervaar de perfecte balans tussen functionaliteit, design en comfort. Samen creëren we een werkplek waar je elke dag naar uitkijkt.

Een complete kantoorinrichting, binnen een week geleverd

Onze Huislijn-collectie biedt een uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen, zoals bureaus, stoelen en kasten, die geschikt zijn voor elke kantoorruimte. Of je nu een volledige inrichting zoekt of slechts een paar losse items nodig hebt, onze Huislijn zorgt ervoor dat je jouw kantoor zowel functioneel als stijlvol kunt inrichten. Bovendien is een complete inrichting vaak al binnen een week leverbaar. Dit maakt onze Huislijn de perfecte keuze voor iedereen die zijn werkplek naar eigen smaak en behoefte wil vormgeven.

Aangepast-Sfeerfoto-pagina-102_Hout_20_MHF0026_panelenYT-49a_zwart_aanpasssing-Oscar Huislijn Flex Frame

Inspiratie

"Al drie decennia lang een vaste waarde voor 2500+ organisaties rond Heerenveen."

Google-reviews-DEKAS

Op basis van meer dan 60 reviews

Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Wilt u meer te weten komen over Huislijn kantoormeubelen?

Je kunt ons naast het contactformulier ook bereiken op (0513) 682266, of via de mail naar  verkoop@dekas.nl.

Geheel vrijblijvend

Contactformulier

Geheel vrijblijvend

Contactformulier

Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Wilt u meer te weten komen over Huislijn kantoormeubelen?

Je kunt ons naast het contactformulier ook bereiken op (0513) 682266, of via de mail naar verkoop@dekas.nl.