Be Hybrid

Be Hybrid voelt zich thuis in veel verschillende multi-user werkomgevingen. Niet alleen op kantoor, in leeromgevingen en op ontmoetingsplekken, maar ook thuis. Een stoel die jou direct prettig laat zitten, en gemakkelijk met één knop te bedienen is. Je gaat zitten, stelt de hoogte in en start met werken.

De stoel bestaat voor 76% uit gerecyclede content (o.a. 86 PET-flessen). Op de kruisvoet en de gasveer na is de stoel volledig gemaakt van afval! Goed voor jou, goed voor het bedrijf én goed voor de wereld.

Meest circulaire werkstoel

De volgende criteria wijzen uit dat we op dit moment de meest duurzame én circulaire stoel op de markt hebben gezet. Met een MKI van € 1,90 en een GWP van 11,77 kg CO2. Waarbij MKI een milieukosten-indicator is die de totale milieu-impact weergeeft, uitgedrukt in euro’s van het product tijdens de totale levensduur. De gehele stoel, inclusief onderstel, bestaat uit 76% gerecyclede content. Dit is op dit moment helaas nog geen 100% omdat een gasveer en wieltjes nog niet economisch verantwoord te maken zijn vanuit gerecycled materiaal. “Ons doel is uiteindelijk om de volledige Be Hybrid met 100% gerecyclede materialen te produceren.”

Gegarandeerde restwaarde 35 euro

In het ontwerpproces is er rekening mee gehouden om Be Hybrid zo lang mogelijk in gebruik te houden. Onderhoud is heel eenvoudig en alle onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen of te repareren. En als er reden is om uiteindelijk toch de Be Hybrid te willen vervangen, dan willen wij de oude stoelen graag retour. Daarom geven wij ongezien altijd een restwaarde bedrag van 35 euro op de retour gebrachte Be Hybrid.

Over PET-vilt

De zitting en de rugleuning, evenals de kunststof koppelstukken, zijn gemaakt van 𝟭𝟬𝟬% 𝗴𝗲𝗿𝗲𝗰𝘆𝗰𝗹𝗲𝗱𝗲 𝗣𝗘𝗧. Inderdaad, post-consumer plastic flessen.

Dit PET-vilt is bijzonder zacht om op te zitten en heeft als bijkomende positieve eigenschap het geluidsabsorberende vermogen. Het materiaal heeft van nature een flex, waardoor de stoel direct comfortabel zit in elke houding. Be Hybrid is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en antraciet. Hier komen geen kleurstoffen aan te pas en is daarom altijd 100% gerecyclede PET.

Jouw Be Hybrid afstylen met een gestoffeerd opdekkussen in jouw lievelingskleur? Ook dat is mogelijk.

Previous slide
Next slide
Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Wil je meer weten over de Be Hybrid?

Je kunt ons naast het contactformulier ook bereiken op (0513) 682266, of via de mail naar  verkoop@dekas.nl.

Geheel vrijblijvend

Contactformulier

Geheel vrijblijvend

Contactformulier

Nico Bakker - DEKAS kantoorservice
Nico Bakker

Verkoop

Wil je meer weten over de Be Hybrid?

Je kunt ons naast het contactformulier ook bereiken op (0513) 682266, of via de mail naar verkoop@dekas.nl.

"Al drie decennia lang een vaste waarde voor 2500+ organisaties rond Heerenveen."

Google-reviews-DEKAS

Op basis van meer dan 60 reviews